Home 
 Aanbod Koop 
 Aanbod Huur 
 Woning gevraagd 
 Diensten 
 Advies 
 VvE beheer 
       
Uw woning beheren

Veel verhuurders willen geen omkijken hebben naar de verhuurde woning. Soms is dit vanuit gemak wenselijk, maar soms is dat vanuit noodzaak (bijv. wegens verblijf in het buitenland). Alliances Makelaardij heeft zich gespecialiseerd in het beheer van huurwoningen. Wij bieden twee soorten beheer aan:

 

Operationeel beheer

Bij operationeel beheer zijn wij het contactpunt voor de huurder in geval van problemen met de woning. Kleine gebreken lossen we zelf op en voor de grote gebreken vragen we een offerte aan bij een gerenommeerde partij of bij een door u gewenste partij. Na akkoord van de verhuurder op afstand, regelen we het herstel. Het betreft dus niet groot onderhoud aan de woning, zoals schilderwerk en aanpassingen aan het pand. Afspraken over groot onderhoud zijn separaat te maken. Het operationeel beheer is een 7x24 uurs dienst. We gaan er hierbij vanuit dat huurders alleen in geval van een calamiteit 's nachts zullen bellen. 

Financieel beheer

Bij het financieel beheer innen we voor u de huurpenningen op onze derde rekening en sluizen we deze door naar uw rekening. We bewaken de betalingstermijnen en sturen herinneringen. Indien nodig schakelen we een incassobureau in en/of dreigen we met de ontbinding van de huurovereenkomst. 

De beheerkosten mogen in de servicekosten worden meegenomen. In feite betaalt de huurder dan deze kosten. Het beheer wordt vastgelegd in het huurcontract. Separaat sluiten we met u een beheerovereenkomst.