Home 
 Aanbod Koop 
 Aanbod Huur 
 Woning gevraagd 
 Diensten 
 Advies 
 VvE beheer 
       


 

Ons kantoor

De naam van ons kantoor is veelzeggend. Alliances staat voor de samenwerking die we met veel woongerelateerde dienstverleners hebben, zoals hypotheekadviseurs, bouwkundigen, taxateurs, notarissen, aannemers, etc. Voor al deze dienstverleners geldt dat wij ze van uitstekende kwaliteit vinden en dat de samenwerking erg goed is. Bovenal staat de samenwerking met u voorop.

Bij ons kantoor treft u geen medewerkers in loondienst aan, maar allemaal zelfstandig ondernemers, die wanneer ze hun werk niet goed doen failliet gaan. In feite is dit een zelfzuiverend systeem, waarin alleen de goede makelaars zullen blijven bestaan. Een voordeel wat we vaak horen, is dat onze klanten het prettig vinden om rechtstreeks contact te hebben met de makelaar. Hierbij komt dat we op kantoor veel informatie uitwisselen met elkaar. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van elkaars dossiers. In geval van ziekte of vakantie zult u ervaren dat onze dienstverlening hier geen hinder van ondervindt. Veelal kent u de makelaar die waarneemt al.

Ons kantoor kent een streng toelatingsbeleid van makelaars. Van makelaars bij ons op kantoor mag u een hoge kwaliteit verwachten, geen van 9 tot 5 mentaliteit, veel service en aandacht en afspraak is afspraak. Bij ons zult u ervaren dat we u als klant waarderen en met u een lange termijn relatie willen. De meeste klanten zien en spreken we na de koop of verkoop van hun woning nog regelmatig. Zij zorgen voor goede referenties waar we trots op zijn..