Home 
 Aanbod Koop 
 Aanbod Huur 
 Woning gevraagd 
 Diensten 
 Advies 
 VvE beheer 


 
                              
        

Naam:
Functie:
Specialiteiten:

                              
Telefoonnr.:

E-mail:
Linked-In:
Twitter:

   Jelle van Tricht
   Makelaar o.g.
   Aankoop en verkoop
   Verhuur en beheer
   
   06-12 12 3000

    

    jelle@alliances-utrecht.nl
   jelle-van-tricht-uw-makelaar
   MakelaarUTR
  

Even voorstellen:

 

Mijn naam is Jelle van Tricht en ik ben reeds 7 jaar actief werkzaam als makelaar bij Alliances Makelaardij (voorheen RE/MAX Alliances). Sinds enige tijd werk ik met veel plezier vanuit mijn kantoor aan huis, waar ik ook de gelegenheid heb om klanten te kunnen ontvangen. In de vijf jaar dat we hebben mogen genieten van een kantoor aan de Oudegracht, heb ik een groot klantenbestand kunnen opbouwen die ik nog steeds onderhoud.

 

Mijn speerpunten zijn het bedienen van mijn klanten op een manier zoals ik zelf ook geholpen wil worden. Ik vind daarbij flexibiliteit, snelheid, zorgvuldigheid en kritisch werken zeer belangrijk. Door de ervaring die ik heb opgebouwd kan ik goed inschatten hoe mijn klanten benaderd willen worden. Zo kan ik mijn service uitstekend afstemmen op de wensen van de klant. 

Inmiddels heb ik bij circa 200 woningen mogen bemiddelen. Ik ben de klanten dankbaar die mij het vertrouwen hebben gegeven en na jarenlange samenwerking nog steeds terugkomen voor de verhuur van hun woning(en). Ook word ik door velen aangeraden in hun kennissenkring. Een nieuwe opdracht binnen krijgen door middel van een goede referentie is altijd super leuk om te horen, dat maakt je blij en tevreden!

 

Waar ik mij de 4 vier jaar veel heb gericht op de verkoop en aankoop van woningen, specialiseer ik mij sinds 2011 meer op de verhuur en het beheer van woningen. Door hier veel op te focussen heb ik een verhuurplan op kunnen stellen die de zorgen van zowel de verhuurder, huurder en mij tot een minimum beperken. In de toekomst verwacht ik zeer zeker dat ik ook de verkoop van woningen weer meer zal oppakken maar momenteel is er nog veel vraag naar huurwoningen en ook hierin voel ik mij helemaal op mijn plek.

 

Het aanbieden van het beheer van huurwoningen blijkt een uniek en onderscheidend concept te zijn wat tevens deel van mijn verhuurproces kan uitmaken. In de loop der jaren heb ik een groot netwerk aan klusjesmannen opgebouwd bestaande uit loodgieters, CV-monteurs, timmermannen en dergelijke. Deze ZZP-ers zijn kundig en flexibel inzetbaar, waarbij er snel een oplossing is gevonden voor de calamiteiten die in mijn beheerwoningen op dat moment aanwezig zijn.  

 

Van verhuurders verwacht ik de nodige serieuze medewerking, gezien het feit dat hun woning ook een visitekaartje van mijn woningaanbod is. Ik streef ernaar om de aangeboden woningen in een goede staat te presenteren en over te dragen. Hoe zorgvuldiger wij een woning overdragen hoe kleiner de kans op calamiteiten en of huurongemakken tijdens de huurperiode. Om dit zo goed mogelijk te realiseren kijk ik tijdens de opname van de woning al met een kritische blik naar de staat van de woning, aandachts- en/of verbeterpunten en adviseer ik verhuurders hierin.

 

Voor meer vragen over mijn werkwijze en diensten die ik u kan bieden kunt u contact met mij opnemen. 
Ik maak dan graag een vrijblijvende afspraak bij u thuis of bij mij op kantoor. Natuurlijk ben ik niet alleen aan kantoortijden gebonden, het is toch onmogelijk dat u elke keer uw vrije dagen moet inleveren om een afspraak te kunnen inplannen? Zodoende ben ik ook in het weekend of avonduren beschikbaar.  

Samen met u ga ik kijken hoe we uw opdracht kunnen vervullen. Samen gaan we een leuke periode tegemoet waarin we samen proberen alles flexibel te laten verlopen en we samen tevreden kunnen terugkijken. Ik doe het niet alleen, ik doe het samen met u. Samenwerken is leuk! 

Jelle van Tricht

Makelaar o.g.

 

Tel. 06 12 12 3000

Email. jelle@alliancesmakelaardij.nl / jelle@vtra.nl