Home 
 Aanbod Koop 
 Aanbod Huur 
 Woning gevraagd 
 Diensten 
 Advies 
 VvE beheer 
       
U bent op zoek naar een huurwoning.

 

Snel een woning nodig?

Wanneer u de woning snel wilt betrekken, dan verwijzen wij u graag naar ons actuele aanbod aan huurwoningen. U kun dan direct reageren op ons aanbod middels het reactieformulier of te bellen met het mobiele nummer van de makelaar die de woning in de verhuur heeft. Hij kan u direct informeren over de beschikbaarheid van de woning en kan tevens al uw vragen beantwoorden. U kunt dan direct een afspraak maken tot bezichtiging van de woning.

 

Indien er in ons actuele aanbod geen geschikte huurwoning te vinden is, dan kunt u zich inschrijven bij Alliances Makelaardij als huurwoning zoekende. Indien gewenst plaatsen we uw zoekprofiel anoniem op onze website bij woning gevraagd, zodat ook verhuurders die nog geen klant bij ons zijn kunnen reageren op uw zoekprofiel.

 

Op termijn een woning nodig?

Het kan ook zijn, dat u ruim van te voren weet dat u een huurwoning huren. Alliances Makelaardij heeft veel huurwoningen in haar beheer, waarvan we weten wanneer de huurcontracten kunnen aflopen. Wanneer u belangstelling heeft voor een van deze woningen, dan vragen we u te reageren middels het reactieformulier van de betreffende woning(en). Alvorens we u benaderen, gaan wij de huidige huurders benaderen met de vraag of zij het bestaande huurcontract willen verlengen. Is dit niet het geval, dan kan de woning bezichtigd worden.

 

Indien er in ons verwachte aanbod geen geschikte huurwoning te vinden is, dan kunt u zich inschrijven bij Alliances Makelaardij als huurwoning zoekende. Indien gewenst plaatsen we uw zoekprofiel anoniem op onze website bij woning gevraagd, zodat ook verhuurders die nog geen klant bij ons zijn kunnen reageren op uw zoekprofiel.

 

Afhandeling

Indien u een woning bezichtigd heeft en deze woning wilt huren, dan kan het zijn dat er eerst sprake is van gunning door de verhuurder. Indien deze instemt met u als huurder, dan vragen wij u nadere gegevens voor het huurcontract. We stellen het huurcontract op en mailen dit in concept naar eerst na de verhuurder en vervolgens naar u. Wanneer beide partijen instemmen met de inhoud, dan wordt er een tekenafspraak gemaakt. U ontvangt de sleutel wanneer u aan uw betalingsverplichtingen (1e maand huur, borg en de bemiddelingskosten) conform het huurcontract heeft voldaan. We gaan dan samen met u naar de woning voor de inspectie bij aanvang van de huurperiode. Van dit bezoek wordt een inspectierapport opgemaakt dat door huurder en verhuurder wordt ondertekend. Hierin worden ook de meterstanden opgenomen.

 

Kosten
U betaalt bij ons alleen wanneer we een succesvolle bemiddeling hebben gerealiseerd:
- Inschrijfkosten 100 euro
- Contractkosten 250 euro