Home 
 Aanbod Koop 
 Aanbod Huur 
 Woning gevraagd 
 Diensten 
 Advies 
 VvE beheer 
       

Alliances Makelaar worden / makelaarskantoor starten?

Een zorgvuldige wederzijdse afweging.

 

De makelaars van Alliances Makelaardij staan voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. Dit realiseren we door veel met elkaar samen te werken en kritisch naar elkaars werkwijze te blijven kijken. We geloven in een lange termijn relatie met onze klanten en ervaren nu dat onze manier van werken een trouw netwerk aan klanten heeft opgeleverd. Hier zijn we trots en zuinig op.

 

Wij zijn stuk voor stuk mensen die om mensen geven. We zien onze rol in de eerste plaats als verlengstuk van onze klanten die niet het specialisme van de makelaar kunnen of willen beheersen. Elke klant is maatwerk, waarbij de basis is onze klik met de klant. Zonder die klik vinden we het werk gewoon niet leuk en zal het resultaat niet die passie hebben die wij aan ons werk willen geven.

 

Bij elke nieuwe collega die zich meldt maken we als team een afweging of de betreffende persoon past binnen ons kantoor. Een nieuwe makelaar moet onze zorgvuldig opgebouwde identiteit versterken. Bij twijfel wordt een nieuwe makelaar dan ook niet toegelaten.

 

Indien u belangstelling heeft om u als makelaar aan te sluiten bij ons kantoor dan kunt u contact opnemen met de kantooreigenaar.

Ook wanneer u voornemens bent om een makelaarskantoor in Utrecht te starten, dan kunt u contact opnemen met de kantooreigenaar.